NEWS/EVENTS


2 Βραβευμένοι Chef σε μια συνάντηση υψηλής μαγειρικής τέχνης!
Κυριακή, 11/03/2018 Ι Παπαστράτου 49, Πειραιάς

Ο Chef Μιλτιάδη Κιούκας θα υποδεχθεί στην κουζίνα του Private Dining στον Πειραιά, τον Άγγελο Λάντο, Chef του Εστιατορίου Σπονδή, Βραβευμένο με 2 Αστέρια Michelin! Οι δύο Chef έχουν σχεδιάσει ένα μοναδικό μενού, κοινής εμπνεύσεως και συνεργασίας, που θα απογειώσει τη γαστρονομική απόλαυση! Ένα μενού που απευθύνεται σε λίγους και εκλεκτούς, στους λάτρεις της υψηλής μαγειρικής τέχνης!

MENU

Αγκινάρες Ιερουσαλήμ, Κατσικίσιο Τυρί, ζεστό dressing Τρούφας


Φαγκρί, Λαχανικά Εποχής, beurre blanc verjus, Πίκλες Μάραθου


Μοσχάρι Γάλακτος , κρούστα από μυρωδικά και παρμεζάνα, Μορχέλες

Ή

Ραβιόλι από γαρίδες, γάλα καρύδας, σαφράν (για όσους νηστεύουν)


Σοκολάτα, φουντούκια, τραγανή πραλίνα, λεμόνι